Fotograaf Oosterhout

Model Miriam
Als fotograaf Oosterhout maak ik graag een portretfoto

Een fotograaf in Oosterhout?

Het is nog niet makkelijk om een fotograaf te vinden die een mooi portret kan maken waarbij jij ontspannen op de foto staat. En dan ook nog om de hoek in Oosterhout.

Het is vandaag de dag niet meer voor te stellen dat je bijvoorbeeld op LinkedIn staat met een foto van vakantie of waar je in ieder geval iets te jolig op staat. Het kan echt anders en je hoeft hier niet als een berg tegenop te zien. 

Zie een foto maken als een leuk uitje. Het is even een uurtje van je tijd investeren en tijdens een leuk gesprek, een wandeling buiten of op een lokatie naar jouw keuze schiet ik ondertussen een paar foto’s van je. 

En geloof me, daar zitten écht leuke foto’s altijd tussen. Ik ben er altijd verbaasd over dat mensen het toch voor zich uit schuiven en na afloop altijd super enthousiast zijn. Het is iets leuks: een mooie foto van jezelf, toch? En handig dichtbij, een fotograaf Oosterhout.

Sandra
SandraPortret fotoshoot
Lees verder
Ik had een fotoshoot met Hans en was zo blij met hoe het ging en met de resultaten, dat we meteen de volgende shoot hebben gepland. Hans is een zeer hartelijk persoon en een geweldige fotograaf. Hij creëert de ontspannen sfeer onmiddellijk vanaf de eerste minuut en ik heb echt veel plezier gehad tijdens de shoot. De resultaten van de foto's zijn absoluut geweldig en ik kan het niet helpen Hans aan te bevelen!

Hoe ga ik te werk als fotograaf Oosterhout?

Dochter EvieNatuurlijk heb ik de juiste apparatuur en spullen, dat is eigenlijk ook helemaal niet interessant. Het maakt niet uit of je met Sony, Canon of Nikon de foto maakt. 

De essentie zit erin dat jij je op je gemak voelt en daardoor die uistraling op de foto hebt, waardoor jijzelf en anderen meteen als indruk hebben: “Wauw, sta je goed op joh!”. 

Tijdens de fotosessie, die over het algemeen ongeveer een uurtje van je tijd in beslag neemt, zal steeds duidelijker worden welk beeld we op uit zullen komen. Jij zal meer ontspannen raken en met de foto’s die ik tussentijds laat zien, kun jij ook steeds beter aangeven wat je wel en niet mooi vind. 

Na de fotoshoot krijg je van mij een link waar je de foto’s kunt bekijken. Bij voorkeur kies je daar 1 of 2 foto’s uit die je echt aanspreken en die zal ik nog verder bewerken, zodat jij nog beter tot je recht komt op de foto. 

 

Evie
EvieTrouwreportage
Lees verder
Een hele leuke fotograaf die ook met kind en hond erg leuk kan werken waardoor je op de foto spontaan blijft. Prachtig werk, wij zijn erg blij dat we voor Hans hebben gekozen.

Wil jij binnenkort ook die fijne foto?

Neem contact op en we gaan samen ermee aan de slag!
reageer nu

Zullen we samen een mooie foto maken in Oosterhout?

Je hoeft echt geen Brad Pitt of Cameron Diaz te zijn voor een mooie foto. Alles draait om uitstraling en samen krijgen we dat voor elkaar. Zullen we aan de slag gaan?

Dit formulier is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.